Art of Growing

Art of Growing

is het bedrijf van mij, Maria van de Ven (1960).

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in diverse organisaties en kies daarbij voor een aanpak die is afgestemd op de persoon en de persoonlijke situatie. Voor ik startte met Art of Growing trainde ik bedrijfs- en verzekeringsartsen, managers van verschillende onderdelen van PostNL en verzorgde ik teamtrainingen voor profit- en non-profitorganisaties.

Ik ben afgestudeerd aan de Post HBO Voortgezette Agogische Opleiding en aan de Post HBO Opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur. Daarna heb ik diverse trainingen en coachopleidingen gevolgd – en volg ik nog – om mijn repertoire aan begeleidingsmethodieken aan te vullen. Deze ervaringen, met daarbij de nodige levenservaring en mijn passie voor menselijke drijfveren, vormen voor mij de voedingsbodem van mijn werk.

Het delen van kennis en wijsheid is één van mijn belangrijkste waarden. Door mijn docentschap bij opleidingsinstituten als Vista Nova en ICM geef ik dit van harte door aan mensen die dit mooie ‘vak’ willen leren.

Opdrachten voer ik voornamelijk zelf uit, maar ik heb ook een uitgebreid netwerk van ervaren collega’s en specialisten.

Art of Growing is aangesloten bij de brancheorganisatie NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacementconsulenten) en ik werk volgens de Noloc gedragscode.

ArtofGrowing.nl-Profiel-IMG_4745_1920
ArtofGrowing.nl-Profiel-Logo_Noloc-certificaat_Geregistreerd-loopbaan-professional