Profiel

Art of Growing is het bedrijf van mij, Maria van de Ven (1960).

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in diverse organisaties en kies daarbij voor een aanpak die is afgestemd op de persoon en de persoonlijke situatie. Voor ik startte met Art of Growing trainde ik bedrijfs- en verzekeringsartsen, managers van verschillende onderdelen van PostNL en verzorgde ik teamtrainingen voor profit- en non-profitorganisaties.

Ik ben afgestudeerd aan de Post HBO Voortgezette Agogische Opleiding en aan de Post HBO Opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur. Daarna heb ik diverse trainingen en coachopleidingen gevolgd om mijn repertoire aan begeleidingsmethodieken aan te vullen. Deze ervaringen, met daarbij de nodige levenservaring en mijn passie voor menselijke drijfveren, vormen voor mij de voedingsbodem van mijn werk.

Opdrachten voer ik voornamelijk zelf uit, maar ik heb ook een uitgebreid netwerk van ervaren collega's en specialisten.

Art of Growing is aangesloten bij de brancheorganisatie NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacementconsulenten) en ik werk volgens de Noloc gedragscode. 

NOLOC_logo
www.noloc.nl

Art of Growing in beeld

 14 november 2015 - TV zender RTL4,  ‘De week van de coach’  Art of Growing in Utrecht.

In het kader van ‘De week van de coach’ is er een opname van 3 minuten uitgezonden op RTL4 over mijn werk en praktijk Art of Growing in Utrecht.
(Videofilmpje van 3 minuten van RTL 4)